تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - انواع بیسکویت

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

بیسکویت کدو تنبل

 

بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو

بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو,بیسکویت خانگی,بیسکویت کدو حلوایی,بیسکویت کدو تنبل

 

بیسکویت کدو تنبل

حدود 24 عدد

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت : 50 دقیقه

مواد لازم :

کره نرم شده

4 ق غ

شکر

دو سوم فنجان

ادویه پای کدو

1 و یک چهارم ق چ

دارچین

سه چهارم ق چ

بکینگ پودر

1 و نیم ق چ

نمک

نصف ق چ

تخم مرغ بزرگ

1 عدد

پوره کد تنبل پخته

نصف فنجان

آرد

2 فنجان

شکلات چیپسی

1 فنجان

دانه کدو تنبل خرد شده

نصف فنجان

 

طرز تهیه :


فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.

کره ، شکر، ادویه، دارچین،بکینگ پودر و نمک را آنقدر بزنید تا صاف و یکدست شد سپس تخم مرغ و پوره کدوتنبل را اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند آرد را هم به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیری چسبنده بدست آید.

بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو

خمیر را به شکل مستطیل های 25*5 سانتی متری روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و سپس 5 دقیقه در خارج از فر بگذارید تا از حرارت بیوفتند.

بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو

دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید.

هر قطعه از مستطیل ها را مطابق شکل به 12 تکه برش داده و دوباره روی کاغذ روغنی بچینید و 25 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا بیسکویت ها کاملا طلایی و ترد شوند.

بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو

پس از پخت ، در فر را باز کرده و بگذارید بیسکویت ها داخل فر کاملا خنک شوند.

شکلات چیپسی ها را روی بخار اب یا داخل مایکروویو ذوب کرده و بیسکویت های کدو تنبل را با آنها تزئین نموده و سپس دانه های خرد شده کدو تنبل را روی بیسکویت ها بپاشید.

 

ادویه پای کدو :

شامل 2 قاشق دارچین و 1 قاشق از هر کدام ازین ادویه ها : زنجبیل، میخک، بادیان رومی، رازیانه، فلفل سیاه و پوست ساییده ی لیمو می باشد.


 


بیسکویت,آکاایران,بیسکویت کدو

 


بیسکویت شطرنجی نعنایی


بیسکویت شطرنجی,طرز تهیه بیسکویت شطرنجی,بیسکویت نعنایی

بیسکویت شطرنجی,طرز تهیه بیسکویت شطرنجی,بیسکویت نعنایی,بیسکویت کرم دار,بیسکویت کرم دار نعنایی,طرز تهیه بیسکویت کرم دار,انواع بیسکویت کرم دار

بیسکویت شطرنجی نعنایی برای 24 جفت

مواد لازم :

کره نرم شده

225 گرم

شکر

1فنجان+2 ق غ

تخم مرغ

1 عدد

وانیل مایع

1 ق چ

اسانس بادام

نصف ق چ

آرد

3 فنجان

نمک

1 پینچ ( مقداری که بین دو انگشت میماند )

رنگ ژله ای قرمز

1 ق چ

مواد لازم کرم نعنایی :

کره نرم شده

1 فنجان

شکر

4 فنجان

اسانس نعنا

2 ق چ

شیر یا خامه

 

 

 

طرز تهیه :

برای تهیه بیسکویت ها :

کره و شکر را با هم زن فقط در حدی بزنید که مخلوط شوند نه این که شکر حل شود. دقت کنید که هم زدن زیاد در این مرحله ممکن است باعث از هم پاشیده شدن کلوچه ها شود.

تخم مرغ، وانیل و اسانس بادام را اضافه نموده و در حد مخلوط شدن هم یزنید.

آرد و نمک را با هم مخلوط نموده به مواد اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود.ممکن است هنگام هم زدن کمی دوغ کره اطراف ظرف دیده شود که جای نگرانی نیست و نشان میدهد که خمیر شما قوام خوبی گرفته است. در صورت سفت بودن خمیر میتوانید 1 قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.

خمیر را نصف کرده و نیمی از آن را با رنگ ژله ای قرمز مخلوط کنید.

خمیر سفید وخمیر قرمز را به دو نیم تقسیم کنید و هر کدام را به شکل لوله ای مستطیلی شکل در آورده و جداگانه در پلاستیک بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.

یک خمیر قرمز و یک خمیر سفید را از یخچال در آورده و به اندازه ی مستطیلی با ضخامت 1سانتی متر باز کنید و به صورت نوار های یک سانتی متری بلند برش بزنید.

سپس مطابق شکل روی هم چیده و با پلاستیک بسته بندی کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

بیسکویت شطرنجی,طرز تهیه بیسکویت شطرنجی,بیسکویت نعنایی

تکه های باقی مانده هر خمیر را به اندازه ورقه های نیم سانتی متری باز کرده و خمیر 4 تایی را که 2 ساعت در یخچال گذاشته اید داخل آن ها بپیچید سپس دوباره بسته بندی کرده و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگهداری کنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

خمیرها را از یخچال در آورده و به ضخامت نیم سانتی متر برش بزنید و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید گذاشته و به مدت 12-15 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت 5 دقیقه به آن اجازه دهید از حرارت بیوفتند  سپس آن ها را روی صفحه ی سیمی منتقل کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شوند.

برای تهیه کرم بین بیسکویت ها :

کره و شکر را با سرعت کم همزن بزنید تا مخلوط شوند ،اسانس و 1 قاشق خامه یا شیر را اضافه کرده و با سرعت بالا به مدت 3-5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که جای همزن روی کرم بماند.

كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر