تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - انواع باقلوا

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 باقلوای گردویی آذری



 باقلوای گردویی آذری ,طرز تهیه باقلوای گردویی آذری ,روش تهیه باقلوای گردویی آذری ,[categoriy]

باقلوای گردویی آذری ,طرز تهیه باقلوای گردویی آذری ,روش تهیه باقلوای گردویی آذری ,طرز پخت باقلوای گردویی آذری ,آموزش پخت باقلوای گردویی آذری ,مواد لازم برای باقلوای گردویی آذری ,باقلوای گردویی آذری خوشمزه ,دستور پخت باقلوای گردویی آذری ,زمان پخت باقلوای گردویی آذری ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

مواد لازم :

500 گرم آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی
 3 عدد  تخم‌مرغ

شیر نصف پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

 ماست 3 قاشق غذاخوری

 کره 200 گرم

 گردو 500 گرم

نمک به‌مقدار کم

 
مواد لازم برای شربت :

4 پیمانه شکر
 5 پیمانه آب
 یک قاشق‌خوری آب لیمو


 روش تهیه :

ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر،  آب لیمو  را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.

آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست  را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.

 گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید. در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه‌ی فارنهایت یا 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.


باقلوای خرما و گردو




,باقلوای خرما و گردو دسر,آشپزی,مانی یزدان پرست,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

باقلوای خرما و گردو دسر,آشپزی,مانی یزدان پرست,باقلوا,خرما,گردو,دستور آشپزی,شیرینی



مواد لازم:
  •  خمیر یوفکا باقلوا: 30 ورق 10×20
  •  خرما: 30 عدد
  •  گردو: 8 عدد
  •  کره: 50 گرم
  •  شربت قوام آمده: به میزان لازم
  •  روغن مایع: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  پودرپسته: به میزان لازم برای تزئین

روش تهیه :

ابتدا ورق‌های یوفکا را به ابعاد 10×20 سانتی‌متر تقسیم کرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسیم می‌کنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آن‌ها را یک‌چهارم از یک گردو قرار می‌دهیم. خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از 2 طرف لای خرما تا می‌کنیم و خرما را لوله می‌کنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر می‌زنیم و آن را می‌چسبانیم تا باز نشود. رول‌های آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم می‌چینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می‌کنیم و روی مواد می‌ریزیم، باقلواها را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت می‌ریزیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر