تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - انواع کلوچه

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

کلوچه نارگیلی با شیر و عسل

کلوچه نارگیلی,پخت کلوچه نارگیلی,کالری کلوچه نارگیلی,[categoriy]

کلوچه نارگیلی,پخت کلوچه نارگیلی,کالری کلوچه نارگیلی,طرز پخت کلوچه نارگیلی,تهیه کلوچه نارگیلی,آموزش تهیه کلوچه نارگیلی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

مواد لازم :
شکر=2/1 پیمانه
روغن=2/1 پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
وانیل=1 قاشق مرباخوری
ماست=1 پیمانه
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
آرد=1 پیمانه
مواد لازم برای تزئین:
شیر عسل نستله(حلیب مکثف محلی)=1 قوطی کوچک
پودر نارگیل=نصف لیوان

طرز تهیه :
1. شکر و روغن و تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی خوب هم می زنیم. سپس آرد و پکینگ پودر و ماست را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

2. ظرف مخصوص کیک مستطیل شکلی را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مواد بدست آمده را در ظرف ریخته و در فر می گذاریم تا بمدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.

3. کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم کمی خنک شود. سپس آن را در ظرف مستطیل شکلی برمی گردانیم.

4. روی کیک را نارگیل می پاشیم و سپس روی نارگیل را شیرعسل می ریزیم بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند. ظرف کیک را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

5. برای صرف کیک آن را به صورت مربع های کوچک می بریم.


کلوچه خرمایی خانگی

 شیرینی محلی سیستانی ها



کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان (زابل) میباشد که از سال های قدیم تا به امروز در بین سیستانیها پخت آن رواج داشته و دارد.

مواد لازم :
  • آرد                   2 و نیم لیوان  
  • شکر              1/2 لیوان  
  • شیر ولرم        1/3 لیوان  
  • نمک              1/4 قاشق چایخوری
  • پودر مخمر          2 قاشق چایخوری
  • کره                  4  قاشق غذاخوری
  • خرما                    مقدار لازم  

,کلوچه خرمایی خانگی, شیرینی محلی سیستانی ها کلوچه خرمایی,کلوچه,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی


 طرز تهیه :

1. آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید.
2. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود سپس خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و 15 دقیقه استراحت دهید.
3. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال خرما را له کنید ( میتوانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید ) ؛ به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.
4. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز آن را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود.
5. تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
6. کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید ، این کلوچه ها را میتوانید با مواد دیگری نیز پر کنید.


کلوچه شکلاتی کدوحلوایی


,کدو حلوایی, کلوچه کدو حلوایی, کلوچه کدو حلوایی و شکلاتی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی


مواد لازم برای 42 کلوچه شکلاتی کدو حلوایی :

 آرد : دو و نیم پیمانه
جوش شیرین : کمتراز یک و نیم قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
کره یا مارگارین نرم : سه چهارم پیمانه (170گرم)
شکر : نصف پیمانه
شکرقهوه ای : نصف پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
پوره کدوتنبل : یک پیمانه
وانیل، پودر جوزهندی و پودردارچین : از هر یک نوک قاشق چای خوری
شکلات های چیپسی : یک پیمانه
گردوی خرد شده : یک پیمانه

 

طرز تهیه کلوچه شکلاتی کدوحلوایی :

فر را روی 175درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره، شکر و ادویه را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
شکلات و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس با قاشق و با فاصله در سینی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و به مدت 12 تا 13دقیقه در فر بگذارید.

 
 



کلوچه شکلاتی


شکلات ها و کلوچه ها میان وعده های مناسبی برای کودکان هستند. کلوچه شکلاتی بسیار خوشمزه است و مناسب صرف صبحانه و عصرانه می باشد.

طرز تهیه کلوچه شکلاتی روش اول:

کلوچه شکلاتی,کلوچه شکلاتی رژیمی,کلوچه شکلاتی

 

کلوچه شکلاتی,کلوچه

مواد لازم :

مواد لازم میزان
شکر 115 گرم
کره 230 گرم
آرد 250 گرم
بکینگ پودر 1/4 ق چ
نمک نصف ق چ
عصار وانیل نصف ق چ
شیر 2 ق غ
شکلات تخته ای 225 گرم
بادام زمینی 1/5 فنجان
پودر شکر نصف فنجان
عصاره وانیل نصف ق چ
شکلات سفید به میزان لازم


طرز تهیه :

 ابتدا کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی آنها را مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت و خامه مانند شوند. آرد،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار آن را الک میکنیم و آن را به آرامی به شکر و کره اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه میدهیم تا آرد تمام شود،سپس شیر و عصاره وانیل را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد حسابی یکنواخت شود. خمیر حاضر شده را نصف کرده و هر قسمت را داخل نایلون یا سلفون قرار داده و آن را به مدت 45دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.در این زمان فر را نیز با حرارت 180درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا بعد از حاضر شدن خمیر گرم شود. 

بعد از گذشت زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده آن را به ضخامت 5سانتی متر پهن کرده و قالب میزنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن میچینیم و 12دقیقه سینی را داخل فر قرار میدهیم. وقتی کلوچه پخت آن را از فر خارج کرده و مادامی که گرم است به وسیله جسم گوی شکل مثل اسکوپ یا توپ کوچک داخل آن گودی ایجاد میکنیم.(مراقب باشید کلوچه را پاره نکنید) 

طرز تهیه مغر کلوچه :

پودر شکر را الک کرده و آن را با کره بادام زمینی مخلوط میکنیم و با همزن به خوبی یکنواخت میکنیم. وقتی مواد یکنواخت شد آن را 30ثانیه داخل مایکروویو قرار داده یا 5دقیقه به روش بنماری گرم میکنیم تا کره آب شود.سپس عصاره وانیل را به آن می افزاییم. حال مقداری از مواد را داخل گودی هریک از کلوچه ها قرار میدهیم. حالا کلوچه ها را داخل یخچال قرار میدهیم تا خمیر میانی کاملا سفت شود. 
در این فاصله شکلات تخته ای سیاه را کاملا آب میکنیم. وقتی کلوچه کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و داخل شکلات مایع قرار میدهیم و خارج میکنیم. کلوچه را روی توری قرار میدهیم و آن را به یخچال منتقل میکنیم تا شکلات ببندد. در این مرحله کلوچه شما آماده است .

 

طرز تهیه کلوچه شکلاتی روش دوم :

کلوچه شکلاتی,کلوچه شکلاتی رژیمی,کلوچه شکلاتی


مواد لازم :

مواد لازم میزان
پودر کاکائو نصف پیمانه
نمک کمی
شکر نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ 3 عدد درشت
کرم تارتار 1/8 ق م
وانیل کمی
پودر قند یک ق غ


طرز تهیه :

 فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.سینی را با کاغذ فویل بپوشانید. در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید.
در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد.سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود.پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید.
اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت  ۲۵ دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.
روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید.

 


كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر