تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - آش نذری شیرازی ها در روز اربعین

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
وب سایت ایران بانو: آش نذری همه ساله در شهر شیراز در روزهای اربعین و 28 صفر پخته می‌شود. این آش نذری به همت زنان همه ساله در ماه محرم پخته می‌شود و زنان هنگام پاک کردن و خرد کردن سبزی و شستن حبوبات مدام صلوات می‌فرستند و دعای توسل و زیارت عاشورا را زمزمه می‌کنند و گاهی کنار دیگ آش شمع روشن می‌کنند.مردان به کمک زنان آمده و تا صبح هنگام پای دیگ آش ایستاده و آن را هم می‌زنند.
مواد لازم:

  • گوشت سردست گوسفندی با استخوان:  500 گرم
  • سبزی (تره، ترخون، شوید): 400 گرم
  • نخود:  100 گرم
  • لوبیا قرمز، عدس و برنج: هر کدام 100 گرم
  • پیاز:  یک عدد
  • پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه:  به میزان لازم
  • نعناع خشک:  یک قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک:  2 قاشق غذاخوری

آش نذری شیرازی ها در روز اربعین

طرز تهیه:


1- ابتدا حبوبات را یک روز قبل با آب سرد بخیسانید و بعد آن‌ها را روی شعله آرام گاز قرار دهید تا کاملاً نرم و پخته شوند. گوشت را نیز جداگانه به همراه پیاز و با مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود و بعد از پخته شدن استخوان‌هایش را جدا کنید و بعد گوشت را به مدت زیاد بکوبید و له شده آن را داخل حبوبات بریزید. 

2- برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل، حبوبات پخته شده را به برنج بیفزایید. از سوی دیگرمقداری از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه، نعناع خشک و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوشیدن اضافه کنید. سبزی ترخون خشک را نیز در پایان به آش اضافه کنید. آش شما آماده است می‌توانید مانند سایر آش‌ها آن را با پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزئین نمایید.


تاریخ : یکشنبه 1394/11/11 | 01:35 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر