تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - پیتزای گوشت برای دوری از سوسیس و کالباس!

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
در این مطلب میخواهیم پخت یک پیتزای خوشمزه را به شما آموزش دهیم که در آن به جای سوسیس و کالباس از گوشت چرخ شده استفاده شده است.
پخت پیتزای گوشت

مواد لازم:

  • خمیر پیتزا: 500 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک فنجان
  • پیاز داغ عسلی: 3قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • گوجه فرنگی: 500 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش پخت:

ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:

1- آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم.ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی به هم نمیزنیم.شیر و روغن را یک مرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم.

2- قالبی که مخصوص پای می باشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جا گیر شود و به شکل قشنگی در آید.با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.خمیر آماده است.

پخت پیتزای گوشت

روش تهیه پیتزا:

1- ظرف آلومینیوم گرد مناسبی راکه باید کم عمق یاشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینماییم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم.روی گوجه فرنگی ها کمی آبجوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی را میکنیم و تخمه آنرا میگیریم،بعد گوجه فرنگی را خورد میکنیم.

2- گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی سرخ میکنیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملاً تبخیر شود و آن را داخل خمیر میریزیم،بعد گوجه فرنگی را با سس مخصوص روی آن میریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خورد شده روی آن می پاشیم.

3- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم،بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلایی شود. پیتزا آماده است.


تاریخ : دوشنبه 1394/11/12 | 11:48 ق.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر