تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
گوشت چرخ‌ کرده در این سرزمین مهم‌ترین نقش را دارد. جایی که با آن بهترین غذاها و کباب‌ هایشان را طبخ می‌کنند. مردم جمهوری آذربایجان عاشق گوشت و البته گوشت چرخ‌ کرده هستند. کباب زیتون هم یکی از کباب‌های موردعلاقه و البته یکی از غذاهای رسمی و سنتی این کشور هم هست. البته برخلاف اسمش اصلاً زیتون ندارد، فقط کمی روغن‌زیتون در مرحله آخر آماده‌سازی به آن اضافه می‌شود تا اسمش بی‌معنی نباشد. این کباب محبوب در بیشتر مراسم مردم این کشور پخته می‌شود. غذایی ساده، راحت و بی‌دردسر.
 کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

مواد لازم  

  • 600 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عددپیاز
  • 2عددفلفل دلمه قرمز
  • 2  /1 ق س تخم گشنیز
  • به‌اندازه لازم نمک و فلفل سیاه
  • 2 ق س روغن‌زیتون

طرز تهیه:

1. گوشت چرخ‌کرده را از یخچال بیرون  بیاورید و در ظرف مناسبی برای 5 دقیقه در محیط آشپزخانه بگذارید.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

2. حالا پیاز نگینی شده و تخم گشنیزرا به آن اضافه کنید. یکی از فلفل دلمه‌ای‌ها را کباب کرده، آن را له و  به مواد اضافه کنید.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

3.  یکی دیگر از فلفل‌ها را خردکنید و با گوشکوب برقی له کنید تا نرم و یک دست شود.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

4. حالا فلفل له‌شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

5. فلفل سیاه را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

6. نمک را هم اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

7. حالا مثل تصویر اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

8. روغن‌زیتون را روی گوشت بمالید. روغن‌زیتون باید بکر باشد.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

9. روی یک قابلمه که درون آن آب ریخته‌اید یک توری بگذارید و گوشت‌ها را روی آن بچینید. فر را با درجه 180 سانتی‌گرادروشن کنید تا گرم شود. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا گوشت بپزد.

کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

10.  در صورت تمایل گوشت‌ها را داخل نان لواش یا تافتون بگذارید و با سبزیجات موردعلاقه‌تان سرو کنید.


تاریخ : سه شنبه 1394/11/13 | 12:45 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر