تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - طرز تهیه کباب کوبیده با طعم ترخون

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
باز هم طرز تهیه یک نوع کباب کوبیده دیگر را برای شما آورده ایم. در این دستور جدید، از ترخون استفاده کرده ایم که طعم خاصی را به کباب شما می دهد. کسانی که دنبال طعم های جدید هستند حتما این مورد را امتحان کنند.
کباب کوبیده با طعم ترخون

مواد لازم برای 6 نفر

  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرد ه
  • به میزان لازم گوجه‌فرنگی
  • 1 عد د پیاز
  • به میزان لازم فلفل سبز
  • 2 ق س ترخون خرد شده
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع
  • به تعداد لازم سیخ چوبی

طرز تهیه:

1.  گوشت چرخ‌کرده را در ظرف مناسبی بریزید. پیاز را پوست بگیرید، سپس آن را داخل ظرف حاوی گوشت رنده کنید. حالا نمک، فلفل و ترخون را افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر تخم‌مرغ را هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید، سپس ظرف را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.

2. مخلوط گوشت‌ را به‌اندازه یک تخم‌مرغ برداشته و گرد کنید. سیخ چوبی را بردارید، گوشت را در کف دست خود قرار دهید، سیخ را وسط گوشت بگذارید، مانند خمیر به گوشت فرم دهید و آن را به سیخ بچسبانید. تعدادی گوجه‌فرنگی و فلفل سبز را هم به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود سیخ‌ها را به همین روش آماده کنید، سپس آنها را داخل تابه‌ای که از قبل آماده کرده بودید قرار دهید.

3. اجاق‌گاز را روشن کنید و مقداری روغن داخل تابه بریزید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد، سپس در تابه را برداشته و سیخ‌ها را بچرخانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد از آماده شدن کباب‌ها، زیر حرارت را خاموش کرده و  در صورت دلخواه روی آن ها را سماق بریزید و  سرو کنید.

یه جور دیگه 

کباب را در فر هم می‌توانید آماده کنید. به این ‌صورت که داخل سینی فر را با فویل بپوشانید. فویل را آغشته به روغن کرده ، سیخ‌ها را داخل سینی روی فویل بچینید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.


تاریخ : جمعه 1394/11/16 | 10:17 ق.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر