تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - کوکوی هشت طبقه مخصوص گیاهخواران!

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
یکی از موادی که با آن می توان غذاهای خوشمزه گیاهی درست کرد،نخود فرنگی است؛ مخصوصا اگر همراه با سیب زمینی باشد. این کوکو یک پیشنهاد ویژه به گیاهخواران عزیز است.
 یکی از موادی که با آن می توان غذاهای خوشمزه گیاهی درست کرد،نخود فرنگی است؛ مخصوصا اگر همراه با سیب زمینی باشد. این کوکو یک پیشنهاد ویژه به گیاهخواران عزیز است. در آخر کوکوها را روی هم بچینید تا بقیه را برای خوردن آن به هیجان بیندازید. مثلا یک برج هشت طبقه می تواند هم کودکان و هم برگترها را شگفت زده کند.

کوکوی نخودفرنگی با سس سبز

مواد لازم برای کوکو

  • 5 عدد سیب‌زمینی
  • 2 ق س روغن گیاهی
  • 2 ق چ پودر کاری
  • 4  /1  ق چ پودر هل
  • 3 /2  پیمانه نخودفرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  •  2  /1 پیمانه پودر سوخاری در صورت تمایل
  • مواد لازم برای سس
  • 4 ق س گشنیز خرد شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 ق س آب‌لیمو
  • 1تا2 ق س آب
  • 1تا2 ق س آووکادوی خرد شده

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید. در یک قابلمه مقدار مناسبی آب بریزید، سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل آن قرار دهید. حال قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا  بپزند. نخود فرنگی را هم بپزید.

2. در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که گشنیز، سیر، آب‌لیمو، آووکادو، مقداری نمک و فلفل و کمی آب داخل ظرف غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مایه نرم و غلیظی حاصل شود. سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک، فلفل یا آب‌لیمو به آن بزنید.

3. بعدازآنکه سیب‌زمینی‌ها پختند، آنها را پوست گرفته و داخل یک کاسه بریزید و با گوشتکوب آنها را خوب له کنید، سپس روغن، مقداری نمک و فلفل، پودر کاری و هل را اضافه کرده ، مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید. حالا نخودفرنگی را به مواد بیفزایید و  هم بزنید.

4.  مقداری از مایه کوکو را بردارید و آن را گرد کرده ،  فشار دهید. می توانید آن را در پودر سوخاری بغلتانید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکوها را آماده کنید.

5. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کوکوها را داخل آن سرخ کنید. دقت کنید که نباید زیاد قهوه‌ای شوند. بعدازآنکه کوکوها آماده شدند، آنها را با سس سبز سرو کنید.


تاریخ : شنبه 1394/11/17 | 01:06 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر