تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - تزئین پیاز به شکل گل داوودی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
برای تزیین سفره غذا نیازی نیست حتما وسایل یا مواد خاصی داشته باشیم. در مواقعی با یک پیاز هم می توان سفره آرایی کرد. در این مطلب نحوه برش زدن پیاز به طوری که شکلی شبیه گل داوودی پیدا کند را به شما آموزش داده ایم.
۱- یک پیاز گرد و کوچک انتخاب کنید.

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

۲- پیاز را پوست کنید و قسمت بالا و پایین آن را حدوداً به اندازه ۰٫۵ سانتی متر ببرید.

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

۳- مانند تصویر پیاز را از وسط برش دهید. پیاز را تا انتها برش نزنید. (پیاز نباید با این برش به دو تکه جدا شود.)

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

۴- مانند تصاویر زیر برش های دیگری ایجاد کنید. تعداد برش ها به انتخاب شماست. اگر برش ها به اندازه کافی عمیق نباشند گل به خوبی باز نخواهد شد و اگر برش ها خیلی عمیق باشند باعث جدا شدن برگ ها می شود.

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

۵- پیاز را در آب (یخ) قرار دهید. پیاز باید کاملاً در آب قرار بگیرد. مدت قرار دادن پیاز بنا به نوع آن از ۴۰ دقیقه تا چند ساعت متفاوت است.

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

۶- برای زیباتر شدن گل، نوک برگ ها یا تمام گل را در رنگ های خوراکی یا طبیعی (زعفران، لبو و…) قرار دهید. مدت قرار دادن در رنگ، به رنگ دلخواه شما بستگی دارد. چند نمونه را در تصاویر زیر ببینید.

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

تزئین پیاز به شکل گل داوودی

تزئین پیاز به شکل گل داوودی



تاریخ : سه شنبه 1394/11/20 | 03:22 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر