تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - قاطی پلوی همه چی تمام

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
قاطی پلو ها انواع و اقسام دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می شود برایشان سنگ تمام گذاشت. این پلو سبزیجات از همین نوع است . در مواد آن علاوه بر سبزیجات و ادویه جات مختلف از مغز هم استفاده شده است. در ضمن با وجود آن كه این پلو ته چین نیست ولی در مواد  آن از ماست هم استفاده شده است .

مواد لازم برای 4 نفر

  •   2   /1   پیمانه پسته یا بادام هندی
  •   2 /1 ق چ زیره سبز
  • 2 عدد پیاز کوچک
  • 1 تا 2 ق س زعفران محلول در آب
  • 2 پیمانه برنج
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 1 ق س رب گوجه فرنگی
  •  2  /1 ق چ پودر فلفل قرمز
  •   4  /1 ق چ پودر هل
  •  2   /1 پیمانه ماست چکیده
  • 2 /1 ق چ ادویه گل میخک
  • 2 عدد فلفل سبز خرد شده
  •   2  /1 پیمانه نعنای خرد شده
  •  2  /1 پیمانه گشنیز خرد شده
  •  2  /1 پیمانه لوبیا سبزپخته
  •  2   /1 پیمانه هویج  نگینی خرد شده
  • 2 عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. برنج را بعد از آنکه شستید، به مدت 2-1 ساعت با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را که خلالی خرد کرده اید داخل آن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند، سپس آنها را از تابه خارج کرده و در یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در یک تابه دیگر پسته یا بادام هندی را هم کمی تفت دهید، سپس آن را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

2. در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. رب گوجه فرنگی را همراه سیر رنده شده و ادویه جات داخل تابه ریخته و مواد را کمی تفت دهید. حالا پسته و فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید. در این مرحله نوبت اضافه کردن ماست است. وقتی ماست را داخل تابه ریختید، آن را از روی حرارت بردارید، خوب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند، سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.

3. اکنون تمامی سبزیجات را داخل تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در تابه را بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات نرم و پخته شوند. در انتها زعفران را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا عطر و رنگ آن به خورد مواد برود.

4. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آب برنج را دور بریزید، سپس برنج را داخل آب جوش بریزید. وقتی آماده آبکشی شد، آن را آبکشی کنید.

5. مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه قرار دهید. حالا مواد و برنج را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و آن را به مدت 30 دقیقه دم کنید.



تاریخ : جمعه 1394/11/23 | 12:54 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر