تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - عطر خوش «بِه» با پلوی مخلوط

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
پاییز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهانی‌اش. خورش به و تاس کباب از قدیمی‌ترین غذاهایی هستند که با به طبخ می‌شوند و همه آنها را می‌شناسیم، ولی با به می‌شود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.
پلوی به مخلوط

مواد لازم برای 4 نفر

  • 2 عدد به متوسط
  • 200 گرم گوشت تکه‌ای درشت
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 4 پیمانه برنج
  • 2 ق‌س پیازداغ
  • 10 تا 15 عدد آلوخورشی
  • 4 ق‌س زعفران دمكرده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. به را خوب بشویید و ورقه ورقه برش بزنید. در تابه‌ای كمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. به را در روغن تفت دهید و كناری بگذارید. برنج را بشویید و در مقداری آب بخیسانید.

2. پیاز را پوست بکنید و بعد از خردکردن در قابلمه‌ای بریزید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و همراه با مقداری آب بگذارید گوشت بپزد. در انتهای پخت به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید.

3. آلوها را بشویید و همراه با زعفران به گوشت بیفزایید. وقتی كه آب گوشت تمام شد و به صورت سس درآمد، آن را از روی حرارت بردارید.

4. برنج را طبق روش معمول آبكش كنید و بعد در قابلمه مورد نظر كمی روغن بریزید. برنج را لایه لایه بریزید. به این ترتیب که لابه‌لای آن گوشت، آب گوشت و آلو ریخته و با  كمی پیازداغ و چند ورقه «به» روی برنج را تزیین کنید.

5. وقتی مواد را لابه‌لای برنج ریختید، آن را به مدت سه ربع دم کرده در ظرف مورد نظر سرو كنید.



تاریخ : شنبه 1394/11/24 | 12:38 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر