تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - سوسیس بوقلمون، دستپخت کدبانوهای باتجربه

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
به جای اینکه از سوسیس های بیرون تهیه کنید و از آنها در غذایتان استفاده کنید، سعی کنید خودتان سوسیس را در خانه درست کنید. در اینصورت خیالتان از مواد استفاده شده در آن راحت است.
سوسیس بوقلمون

مواد لازم برای 4 نفر

  • 500 گرم گوشت بوقلمون
  • 4 حبه سیر
  • 50 گرم روغن مایع
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 100 گرم آب سرد
  • 20 گرم آرد
  • 1 ق چ شکر
  • 4  /1 ق چ پودر خردل
  • 2  /1 ق چ فلفل سفید
  • 2  /1 ق چ فلفل قرمز
  • 1 ق چ پودر سیر
  • 2  /1 ق چ پودر زنجبیل
  • 2 /1 ق چ پودر هل
  • 1 ق چ پودر آویشن
  • 4  /1 ق چ تخم گشنیز پودر شده
  • 3 ق چ نمک

طرز تهیه:

1.  ابتدا گوشت بوقلمون را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود، سپس آن را بیرون آورده، خرد کنید. سیرها را رنده کرده، با تکه‌های گوشت مخلوط کنید، سپس گوشت و سیر را باهم چرخ کنید.

2. گوشت رنده شده را همراه تخم‌مرغ، روغن مایع و ادویه‌جات داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. در این مرحله آب سرد را هم به مواد اضافه کرده ، دوباره دستگاه را روشن کنید.

3. حالا آرد را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در انتها نمک و شکر را اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا خمیر سوسیس آماده شود.

4. خمیر را داخل چرخ‌گوشت بریزید. سر محفظه پلاستیکی که قرار است سوسیس را داخل آن بریزید (روده) را به قسمتی از چرخ‌گوشت که گوشت چرخ شده از آن بیرون می‌آید، قرار دهید. حالا مخلوط را داخل چرخ‌گوشت بریزید. مخلوط گوشت به‌آرامی داخل روده می‌رود. می‌توانید مخلوط گوشت را به جای روده داخل ماسوره بریزید. سر مناسب روی ماسوره قرار داده و به کمک آن داخل روده‌ها را پرکنید و انتهای روده را محکم ببندید.

5. سوسیس را به مدت 50-45 دقیقه بخارپز کنید، سپس آن را به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید. موقع استفاده آن را در مقداری روغن سرخ کنید. مابقی آن را می‌توانید در فریزر به مدت طولانی قرار دهید.



تاریخ : شنبه 1394/11/24 | 11:39 ق.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر