تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - طرز تهیه املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه املت قارچ را آماده کرده‌ایم؛ امیدواریم این املت را آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی

مواد لازم


  •     روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
  •     پیاز سفید،نگینی شده 1 عدد
  •     قارچ دكمه ای،ورقه شده 250 گرم
  •     برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
  •     پنیر سوئیسی،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه
  •     تخم مرغ 8 عدد
  •     شیر 2 الی 3 قاشق سوپخوری
  •     نمك و فلفل تازه به میزان لازم

طرز تهیه: 

 1. ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) گرم كنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن كمی چرب كنید سطح ماهیتابه كاملا با روغن چرب شود

2. در یك قابلمه كوچك روغن زیتون را به ارامی گرم كنید.پیاز و قارچ را اضافه كرده و 15 الی 20 دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت كاراملی پیدا كند.در این مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمی هم بزنید سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنید.بهم بزنید تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند

 3.در لایه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف كنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه كنید

4. تخم مرغ ها را به همراه شیردر ظرفی به خوبی مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بیفزایید

5. تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید

 6. تابه را برای 20-25 دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مركز ماهیتابه فرو كنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.5 دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید.


تاریخ : یکشنبه 1394/11/25 | 09:51 ق.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر