تبلیغات
آشپزی و شیرینی عمه نسرین - خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
باقلا پلو، کوکوی باقلا، خورش باقلا و ... کلی غذای خوشمزه می شود با باقلا درست کرد. مخصوصا باقلا با ماهیچه که خیلی هم غذای اعیانی است و خیلی از خانم های با سلیقه ایرانی به طور فوق عالی آن را درست می کنند. با ما همراه شوید تا غذاهای متنوعی با باقلا درست کنید.
نخود باقلا‌پلو

خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

مواد لازم برای 4تا6 نفر

  • 500 گرم گوشت فیله مرغ
  • 500 گرم برنج
  • 250 گرم باقلا
  • 250 گرم نخود سبز
  • 400 گرم شوید خرد شده
  • 1 عدد پیاز درشت
  • 3 ق‌س زعفران آب کرده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.برنج را همراه نمک در یک ظرف خیس کنید. در یک قابلمه مناسب هم آب را جوش بیاورید. برنج و باقلا را درون آب جوش بریزید تا بپزند. پس از آن وقتی برنج آماده آبکشی شد شوید‌ها را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد برنج را آبکشی کنید. نخود سبز را از قبل آبپز کنید. توجه داشته باشید در ظرف آن باید باز باشد تا رنگ نخود تغییر نکند و سبز بماند. حالا نخود‌ها را هم با برنج مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب بریزید و دم کنید. 

2.پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را  تفت دهید. بعد فیله‌های مرغ را از طرف نازک آن رول کرده، با خلال چوبی فیکس و به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. در پایان مقداری آب اضافه کنید که روی موادرا بپوشاند. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بیفزایید تا به آنها رنگ و طعم بدهد. یک قاشق زعفران دیگر را هم با کمی برنج پخته مخلوط کنید. برنج را در دیس بریزید و آن را با مرغ‌ها و پلوی زعفرانی تزئین کنید. 


خورش شوید باقلا

خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

مواد لازم  برای 4تا6 نفر

  •   500 گرم گوشت بدون استخوان
  •    1 عدد پیاز
  •   700 گرم شوید خرد شده
  •   1کیلوگرم باقلای سبز
  •   1 پیمانه آب
  •   نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  •   روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:

1.  پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. 

شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. 

2.  در آخر کمی آب اضافه کرده، مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزند حالا باقلاها را اضافه‌كرده و 15دقیقه صبر كنید تا بپزد و خورش كاملا جا بیفتد. وقتی که آب خورش کشیده شد برای سرو آماده است. 

فوت و فن

با توجه به‌اینكه باقلاهای تازه زودتر می‌پزند. پس از اضافه‌كردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.


باقلا پلوی جنوبی

خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

مواد لازم برای 3تا4 نفر

  • 3  پیمانه برنج
  • 750  گرم باقلا  
  • 4  حبه سیر  خرد شده
  • 300  گرم شوید تازه خرد شده
  • 2  عدد پیاز
  • 1 ق چ  زردچوبه،  ادویه کاری،  فلفل و گرد لیمو
  • به مقدار لازم روغن
  • به مقدار لازم نمک

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و در ظرف مناسبی خیس کنید.  باقلا را بشویید، سر و ته آن را جدا کنید، سپس با پوست آن را به صورت قطعات 1 سانتی خرد کنید. حالا شوید را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آبش گرفته شود، سپس آن را خرد کرده، کنار بگذارید.

2.  پیازها را نگینی  خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیازها را داخل آن تفت دهید. در این زمان سیر خرد شده را هم داخل تابه بریزید. ادویه کاری، گرد لیمو، فلفل و به میزان لازم نمک را هم اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. اکنون باقلا را به مواد اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

3.  در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. برنج را داخل آن بریزید. زمانی که برنج آماده آبکشی بود، شوید را با کمی زردچوبه به برنج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با برنج مخلوط شود، سپس آن را آبکشی کنید.

4.  کف قابلمه کمی روغن بریزید. حالا یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه باقلا را روی برنج بریزید. همین کار را تا جایی انجام دهید تا مواد تمام شود. حالا برنج را دم کنید.

فوت و فن 

این باقلا پلو را هم می توانید گیاهی درست کنید و هم می توانید از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی پخته در کنار آن استفاده کنید.


خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

مواد لازم برای 4 تا 5  نفر

  • 500 گرم گوشت گوسفندی
  • 500 گرم باقلاسبز
  • 4 ق‌س گشنیز خردشده
  • 1 عدد پیاز
  • 6 حبه سیر
  • 1 ق‌س زعفران آب‌كرده
  • 1 ق‌م زردچوبه
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:

1.  باقلا را از هر دو پوست درآورده، بشویید و در آبكش بریزید. پیاز را پوست كنده، شسته و خلالی خرد كنید. حبه‌های سیر را هم خرد كنید.

2.  گوشت را هم شسته و خورشی خرد كنید. در قابلمه‌ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.

3.  روغن كه داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته  و خوب سرخ كنید. پیازها كه طلایی شدند، زردچوبه را اضافه كرده ، هم بزنید.

4.  حالا نوبت اضافه كردن گوشت‌هاست. آنها را هم خوب سرخ كنید تا آب آنها بخار شود. زعفران آب كرده و فلفل را هم اضافه كنید.

5.  مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یك ساعت صبر كنید تا گوشت بپزد. بعد از پخت كامل گوشت، باقلا را اضافه كنید. حالا می‌توانید نمك را هم اضافه كنید و مزه خورش را بچشید.

6.  در مراحل آخر پخت، گشنیز را هم اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر كشیده و به همراه برنج سرو كنید.


كوكوی باقلا  با تن ماهی

خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)

مواد لازم برای 5 تا 6  نفر

  • 1  عدد كنسرو تن‌ماهی
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 2 پیمانه باقلای بدون پوست
  • 2 /1 پیمانه شویدتازه  ریز خردشده
  • كمی دارچین
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

1.   كنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. بعد از این مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنید،  دور بریزید.   گوشت ماهی را با چنگال كمی ریزتر كنید و در كاسه‌ای بریزید.

2. باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنید. بعد از پخت در آبكش بریزید تا از حرارت بیفتد.

3.  در كاسه‌ای مناسب تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنید تا یكدست شوند.   دارچین، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخم‌مرغ مخلوط كنید. شوید را هم اضافه كرده و هم بزنید.   به كاسه حاوی تخم‌مرغ‌ها تن ماهی و باقلای پخته‌شده را اضافه كنید و به آرامی مخلوط كنید.

4.  فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمی چرب كنید.   مایه كوكوی آماده را در قالب ریخته و در فر بگذارید و یك ساعت حرارت دهید.

5.  بعد از پخت كامل، قالب را از فر بیرون آورده و صبر كنید تا كوكوها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئین و سرو كنید.

ادامه دارد...


تاریخ : چهارشنبه 1394/12/5 | 02:13 ب.ظ | نویسنده : | نظرات
كباب لقمه با طعم لبنانی
نان دو رنگِ کم کالری
غذاهای گیلانی به سبک نعیمه نظام دوست
توخی کباب ترکیه ای
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (2)
خوشمزه ترین غذاهایی که با باقلا می شود پخت! (1)
طرز تهیه پیتزای خوشمزه و آسون
تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (1)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (2)
پاستاهای خوشمزه با سس‌های هیجان انگیز (3)
پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
نان پر شده با قارچ و خامه ترش
کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی
آش ماست آذربایجانی
آش شیله عدس تبریز
طرز تهیه فلافل با سیر
«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر
طرز تهیه سالاد ماکارونی اشتها آور
چیدمان جذاب میز صبحانه
پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ
«کوکوی مرغ» در حد بنز
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
نان خانگی سیمیت در خیابان های استانبول
پیتزا تخم مرغی
«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ایران اسکوتر